Nye medlemsfordeler med avtale hos SMB Tjenester

For å styrke våre medlemsbedrifter har vi valgt å inngå et langsiktig samarbeid med SMB Tjenester. De har vært en innkjøpspartner i 23 år, og har over 40 ferdig forhandlede avtaler de kan tilby sine medlemmer. Ved å være medlem i NGF får du også medlemskap hos SMB Tjenester. Vi kommer til å sende ut oversikt over fordelene dere har tilgang til. Dersom dere er interessert i å høre mer send en e-post til post@smb.no.

SMB Tjenester har også rådgivere inkludert i avtalen, disse er tilgjengelige for å hjelpe deg. De har kunnskap om avtalene, og har erfaring med ulike bransjer. Slik kan rådgiveren din effektivt finne ut hvordan du kan spare tid og kutte kostnader ved å ta i bruk medlemsfordelene. På denne måten får du mest mulig utbytte av ditt medlemskap.

For å lykkes må du ha tid til å fokusere på din kjernevirksomhet, og det som gir deg fortjeneste. Ved å bruke litt tid på en gjennomgang av dine driftsutgifter kan vi hjelpe til med å skape bedre resultater på bunnlinja. Kanskje er det også avtaler som kan effektivisere driften din, og på sikt gi deg bedre fortjeneste. Vi ønsker med dette samarbeidet å skape bedre rammer for deg og din virksomhet. SMB Tjenester kan kontaktes via www.smb.no