Deberitz Design

Deberitz Design ble startet for 15 år siden av prisvinnende designer og kunstner Liisa Gude Deberitz og daglig leder Paul Gude Deberitz. Etter noen år med verksteder i Oslo, etablerte ekteparet Deberitz smykkemerket LGD og åpnet i februar 2013 sitt eget smykkestudio i idylliske Vollen sentrum i Asker kommune.

I 2011 inviterte Gioiellodentro, en internasjonal organisasjon for moderne kunst basert i Italia, Deberitz til å være medlem i deres artistgalleri. I regi av Gioiellodentro vant Liisa Gude Deberitz konkurransen Design 20.14 Contemporary Jewellery i Venezia med armbåndet Circular Logic. Å få være med i vinnerutstillingen på en av de historiske glasskolene på øyen Murano i Venezia var en stor ære.

Deberitz deltar regelmessig i utstillinger i inn- og utland. Den internasjonale smykkeutstillingen under Moteuken i Milano arrangert av Artistar, og Norwegian Association of Jewellery Designers utstilling i Stortinget i 2017 har vært blant noen av de mest minneverdige.

Mange av Deberitz sine smykker er enten unika eller produsert i begrensede serier. Vi fører kun våre egenproduserte og originale design. Våre kunder setter pris på vårt særpregede uttrykk som skiller seg ut og bidrar til mangfold i smykkemarkedet.   

Vi er stolte og glade for at vi kan komme med vårt bidrag til en lang og ærerik tradisjon av norsk design i Norge og utlandet.