Månedens medlem Norges Gullsmedforbund

Norges Gullsmedforbund ønsker å presentere sine medlemmer på vår nye hjemmeside.

Hver måned presenterer vi et nytt medlem, og vi trenger derfor hjelp fra våre medlemmer med informasjon og bilder. Styret i NGF håper du som medlem har lyst å delta på dette, og ser frem til å legge ut din presentasjon av din bedrift på vår hjemmeside.

Det vi trenger fra deg som medlem er:

  • Tekst om din bedrift på mellom 200-500 ord, skrevet i et Word dokument.
  • 4 JPEG bilder du ønsker å vise. Dette kan være produkt bilder eller miljø bilder.
  • Logo, helst vector fil.
  • Alt dette sendes samles til hss@david-andersen.no

Lengre ned finner du et eksempel på tekst og bilder.

Hva du ønsker å formidle er opp til deg selv, så det du finner nedenfor av tekst og bilder er bare ment som et hjelpemiddel dersom du skulle være usikker.

Skulle det være noen spørsmål er det bare og ta kontakt med Hallvar S. Sagøy på hss@david-andersen.no.

Eksempel på månedens medlem

David-Andersen

Vår historie begynte på slutten av 1800-tallet, da David Andersen fra Toten startet som gullsmed i Kristiania. Hans brennende engasjement for håndverket og evnen til nytenkning inspirerte medarbeiderne hans.  Dette resulterte i en bedrift som vokste raskt, med godt renommé og høy kompetanse. David Andersen høstet internasjonal anerkjennelse og rakk å oppleve selskapets 25-års jubileum før sin død i 1901.

Siden den gang har hans arvtagere drevet David Andersen videre. I dag er det femte generasjon og dermed hans tippoldebarn som holder arven i hevd. To verdenskriger, mange tusen barnedåper, kjærlighetserklæringer og giftemål senere, er vi her fortsatt. Vi har designet og produsert smykker siden 1876 – fra nasjonalromantikken til postmodernismen. Vi har vunnet verdensutstillingen, levert bordutstyr til Oslo Rådhus – og produsert blant annet «libelleskålen» som er utstilt på Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design.

Vår historie er dypt forankret gjennom generasjoner. Våre medarbeidere har ikke bare en arbeidsplass, de ivaretar arven samtidig som de bidrar til å utvikle oss videre – hver eneste dag. På denne måten har David Andersens tradisjoner, nytenkning og håndverk skapt smykker som har blitt varige vitnesbyrd om kjærlighet og relasjoner i snart 150 år.

DAVID-ANDERSEN

ET UTTRYKK FOR KJÆRLIGHET SIDEN 1876